Βάνα / ''Μεγάλη νίκη, γράψαμε ιστορία''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της Primetel μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας ο τερματοφύλακας του Άρη, Βάνα Άλβες

''Είμαι πολύ χαρούμενος. Eίχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι η Ομόνοια. Θα μιλούσαμε για μια τέλεια νύχτα αν δεν μείωνε στο σκορ η Ομόνοια. Είναι μια μεγάλη νίκη και γράψαμε ιστορία. Πάνε 32 χρόνια να κερδίσει ο Άρης την Ομόνοια και εγώ είμαι 31, αυτό νομίζω λέει πολλά.  Δεν είχαμε κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο και τα καταφέραμε''. 

Για το γεγονός ότι πλέον μπορούν να ελέγχουν τα παιχνίδια και να παίρνουν τους βαθμούς που θέλουν σε σχέση με τα προηγούμενα:

''Όπως όταν κάναμε 6-7 παιχνίδια να κερδίσουμε δεν ήμασταν η χειρότερη ομάδα, έτσι και τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μένουν τρία παιχνίδια, υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος. Στόχος είναι να πηγαίνουμε βήμα με βήμα για να κάνουμε περήφανους όλους στο οικοδόμημα της ομάδα αλλά και τους εαυτούς μας''. 

Για το γεγονός ότι κέρδισε τον φίλο του τερματοφύλακα Φαμπιάνο:

''Είναι μια τιμή για μένα… Ήταν τραυματίας και ήθελε να επιστρέψει. Έχουμε καλές σχέσεις και είμαστε φίλοι. Θα ήθελα να ήμασταν στην ίδια ομάδα αλλά αυτό είναι αδύνατο αφού και ι δύο θέλουμε να παίζουμε''. 

* Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

sdfsdfsdfsdffsd