Εγκαίνια Άρη/Έκοψε την κορδέλα ο Μιχαηλίδης (φώτος)

Εγκαίνια Άρη/Έκοψε την κορδέλα ο Μιχαηλίδης (φώτος)

Ο Άρης πραγματοποίησε τα εγκαίνια της μπουτίκ και των νέων γραφείων του επί της οδού Αμαθούντος 56, απέναντι από το ξενοδοχείο POSEIDONIA.

Μετά από τον καθιερωμένο αγιασμό και τους σύντομους χαιρετισμούς, ακολούθησε δεξίωση με συνοδεία μουσικής από DJ. Επίσης διεξήχθησαν διάφοροι διαγωνισμοί με δώρα που πρόσφεραν οι χορηγοί της εκδήλωσης GERRARD’S KITCHEN BAR και η εταιρεία ρουχισμού «WHO».

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα για αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές στο Photo Booth και απόλαυσαν τους τυμπανιστές του ΑΡΗ που συνοδεύουν την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η μπουτίκ ήταν ανοιχτή για το κοινό από τις 5:45μμ μέχρι και τις 8:00μμ.

Το kerkida.net ηταν στα εγκαίνια και σας μετέφερε τα όσα έγιναν...

- ΔΕΙΤΕ βίντεο με τους τυμπανιστές του Άρη ΕΔΩ

- Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός

- O πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης έκοψε την κορδέλα μέσα σε πολλά χειροκροτήματα από τους παρευρισκομένους

δφωφδω

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Γρηγορία Φραντζή