"Είμαι ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό/ Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο"

"Είμαι ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό/ Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο"

Στην διάσκεψη Τύπου του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι ανέφερε… 

"Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετό τρέξιμο. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην προετοιμασία του αγώνα, είχαμε πολλούς βασικούς παίκτες και παίκτες – κλειδιά εκτός όπως ο Βανά που είναι απ’ τους καλύτερους τερματοφύλακες όπως και ένα απ’ τα καλύτερα εξάρια, ο Μόργκαν. Είχαμε πει με τα παιδιά ότι όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Και αυτό έγινε, παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε τον ένα βαθμό. 

Είμαι ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό. Τώρα έχουμε ένα ακόμη ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Με τους παίκτες που έχουν μείνει στην διάθεση μας θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο. Να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και στο τέλος θα δούμε που θα έχουμε φτάσει. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθε εδώ και μας στήριξε. Να τους στείλω ένα μήνυμα, να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας, να συνεχίσουν να φωνάζουν. Οι φωνές τους ακούγονται και να συνεχίσουν κι αυτοί έτσι".

3453453434553