Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς ανέφερε…
"Αρχικά να ευχηθώ στο ΑΠΟΕΛ να πετύχει τους στόχους της χρονιάς, έτσι κι αλλιώς δεν θα ξανασυναντηθούμε. Εύχομαι τα καλύτερα.
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξέραμε ότι θα δεχθούμε αρκετή πίεση. Ήρθαμε με ένα συγκεκριμένο πλάνο, στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε απόλυτα, μπορούσαμε να προηγηθούμε, δεν τα καταφέραμε σε δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουμε.
Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Παλεύουμε για την σωτηρία μας, θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλος δρόμος ακόμα. Αυτό που κερδίσαμε σήμερα δεν ήταν μόνο ο βαθμός, είναι και η ψυχολογία που θα μας βοηθήσει για την πολύ δύσκολη συνέχεια".
Για το αν θέλει να σχολιάσει κάτι για την διαιτησία, απ’ την οποία ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είχε πολλά παράπονα στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα: "Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι τέτοια ερώτηση. Δεν θα ήθελα να απαντήσω, διότι κάποιες φορές που η δική μας ομάδα ήταν σε αυτή την θέση, δεν δέχθηκα έτσι ερώτηση".