ΦΑΝΟΥ πριν το ΑΠΟΕΛ: "Τεράστιος προβληματισμός/Αστείες συμπεριφορές"

Close
ΦΑΝΟΥ πριν το ΑΠΟΕΛ: "Τεράστιος προβληματισμός/Αστείες συμπεριφορές"

Ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ΕΝΠ λίγη ώρα πριν το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Κωνσταντίνος Φάνου, γράφει...

"Με τεράστιο προβληματισμό αλλά και θλίψη για ακόμη μία φορά γίναμε δέκτες αστείων αλλά και ανεπίτρεπτων συμπεριφορών από ανθρώπους που θεωρούν απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν ανοικτά εκδοτήρια στο στάδιο αλλά και στα κεντρικά γραφεία της ομάδας μας την μέρα του αγώνα αγνοώντας επιδεικτικά τους κανόνες αλλά και τα όσα προβλέπονται στα πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων.

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε σε συμπεριφορές που προσβάλουν το καθένα μας, από ανθρώπους που αγνοούν τις επανειλημένες ανακοινώσεις της ομάδας μας για τις ώρες και μέρες διάθεσεις των εισιτηρίων των αγώνων.

Παράκληση αλλά και προειδοποίηση του Δ.Σ της εταιρείας αλλά και του ιδίου προσωπικά όπως σεβαστεί ο κάθε φίλος της ομάδας μας όλους τους εργαζόμενους που προσπαθούν καθημερινώς να εξυπηρετήσουν τον κάθε ένα από εσάς και ας ο καθένας αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες πριν συμπεριφερθεί με οποιονδήποτε τρόπο απέναντι σε ανθρώπους που επιλέγουν να τηρήσουν τους νόμους και τους κανόνες σε μία νέα τάξη πραγμάτων.

Εμείς επιλέγουμε συνειδητά τον δρόμο τήρησης των μέτρων μακρία ίσως από ένα πιο «Κυπριακό» τρόπο σκέψης.

Σεβασμός από όλους και προς όλους.

Κωνσταντίνος Φάνου
Εκτελεστικός Διευθυντής
Ε.Ν.Π".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

σδγσ