ΕΞΕΛΙΞΗ/Απόφαση δικαστηρίου σε βάρος Νικόλα Νεοκλέους

ΕΞΕΛΙΞΗ/Απόφαση δικαστηρίου σε βάρος Νικόλα Νεοκλέους

Ολοκληρώθηκε η δικαστική δικαδικασία της καταγγελίας του πρώην μέλους της επιτροπής διαιτησίας Μιχάλη Σπύρου σε βάρος του νυν διαιτητή Νικόλα Νεοκλέους.

Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!

Μετά από αρκετές αναβολές το Δικαστήριο Λευκωσίας προχώρησε σήμερα σε ανακοίνωση της απόφασης.

Σύμφωνα με την απόφαση ο Νικόλας Νεοκλέους κρίθηκε ένοχος σε τρεις κατηγορίες. Ο διεθνής διαιτητής είχε κατηγορηθεί για ηχογραφήσεις σε βάρος του Μιχάλη Σπύρου.

Πρώτη κατηγορία
Εσκεμμένη υποκλοπή και/ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας.
Δεύτερη κατηγορία
Εσκεμμένη αποκάλυψη σε άλλο πρόσωπο το περιεχόμενο ιδιωτικής επικοινωνίας γνωρίζοντας ότι η πληροφορία λήφθηκε από υποκλοπή ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας.
Τρίτη κατηγορία
Εσκεμμένη χρησιμοποίηση του περιεχομένου ιδιωτικής επικοινωνίας γνωρίζοντας ή έχοντας λόγο να γνωρίζει ότι η πληροφορία λήφθηκε από υποκλοπή ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας.

Πλέον με την εξέλιξη αυτή παίρνει άλλη τροπή το θέμα με τις πρόσφατες αποφάσεις του Προέδρου της επιτροπής διαιτησίας Μίλορατ Μάζιτς ο οποίος είχε υποβιβάσει τους τελευταίους μήνες τον Νικόλα Νεοκλέους με τρεις ακόμη διαιτητές.

Επικοινωνήσαμε με τον διαιτητή Νικόλα Νεοκλέους ο οποίος μας ανέφερε πως δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση και σχόλιο για την απόφαση του δικαστηρίου.

www.kerkida.net