"Πιάνει… τόπο" η δουλειά του Πάμπου 

Close
"Πιάνει… τόπο" η δουλειά του Πάμπου 

Δείγμα της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν καλά πόδια και ευχέρεια στο σκοράρισμα, η Νέα Σαλαμίνα στο φιλικό (2-2) με τον Εθνικό Άχνας παρουσίασε μέρος της φετινής της δυναμικής στις στημένες φάσεις.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές

Με δύο διαφορετικού στιλ εκτελέσεις από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές πέτυχε πανέμορφα γκολ.   

Δείτε ΕΔΩ/Μπρένο  και ΕΔΩ/Βαρέλα

Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει ότι τέτοιες φάσεις, εκτός από πλουραλισμό μπορούν ν' αποτελέσουν μεγάλο όπλο. Εξάλλου, δεν είναι λίγοι αγώνες που κρίνονται μέσα από τέτοιες φάσεις όταν είναι δύσκολο να διασπάσουν οι αντίπαλες άμυνες ή ενίοτε όταν η ομάδα είναι σε κακή επιθετικά μέρα. 

Γενικότερα, στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος του φιλικού οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν για άλλη μια φορά θετική εικόνα γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. 

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί, ότι στο φιλικό δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι Χριστοφόρου,  Ντανίλο και Μπέριος, ενώ ακόμη δεν ενσωματώθηκαν οι Οσέι,  Σανγκόχ, Βάγκνερ (σ.σ εντός της εβδομάδας) που θεωρούνται ποιοτικές-εντεκαδάτες επιλογές.  

*Επόμενο φιλικό ενάντια στην Αλκή την Τετάρτη (12/8) στο ''N.Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή''. 

Παναγιώτης Χριστοφή