Ο ΟΦΗ "ντόπαρε" Ολυμπιακό - Μάντζη ενόψει Ανόρθωσης!

Ο ΟΦΗ "ντόπαρε" Ολυμπιακό - Μάντζη ενόψει Ανόρθωσης!

Κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΟΦΗ, που είναι στην 6η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός είχε καλή απόδοση και πήρε την εκτός έδρας νίκη στο φιλικό με 2-0.

Μια νίκη που ήρθε μετά από αυτήν με 1-3 στο φιλικό με τον Αχυρώνα και θύμισε στο στρατόπεδο του Τακτακαλά πως η ομάδα έχει την ποιότητα να βάζει γκολ και να δημιουργεί φάσεις.

Μάλιστα αυτή είναι μια νίκη που έρχεται μετά τα κακά αποτελέσματα και εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με ΠΑΕΕΚ και Απόλλωνα και ανεβάζει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Ειδικά τα δύο γκολ του Βασίλη Μάντζη είναι πολύτιμα για τον Ελλαδίτη στράικερ. O επιθετικός των μαυροπρασίνων δεν έχει σκοράρει ακόμα τη φετινή σεζόν επίσημο γκολ ενώ θυμίζουμε πως πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 11 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας και ένα στο Κύπελλο. Όπως είναι γνωστό στο ποδόσφαιρο, “καύσιμο” για τη ψυχολογία του κάθε επιθετικού είναι τα γκολ και όταν έρχονται έστω και σε φιλικά μπορούν να αποδειχθούν το εφαλτήριο για τη συνέχεια.

ΔΡΤΗΓΡΤ

Καλή απόδοση στο φιλικό είχε επίσης ο Κα, ένας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν, ο οποίος πρέπει να ανεβάσει απόδοση για να πιάσει τα περσινά στάνταρ. Αρκετά κινητικός ήταν και ο Πεχλιβάνης, ο οποίος φαίνεται να προσφέρει πολλές λύσεις στην επίθεση.

ΔΡΤΗΡ5Υ45

Ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι στο ΓΣΠ με την Ανόρθωση για τους παίκτες του Πετράκη και μετά την καλή δουλειά που φαίνεται πως έγινε στη διακοπή, θέλουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν μια μεγάλη νίκη και μια… άτυπη ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό Κυπέλλου.

Τα στιγμιότυπα του φιλικού με τον ΟΦΗ:

Αντρέας Ροκόπος