Το όνομα του Λοϊζου Λοϊζου είναι στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ της Ομόνοιας τις τελευταίες μέρες, γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό. Ήδη, οι "πράσινοι" επιβεβαίωσαν ότι 2 ομάδες χτύπησαν την πόρτα τους για τον 20χρονο διεθνή άσο.
Μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου, ο συντάκτης μας Κωνσταντίνος Κλαρκ είχε σύντομο τετ-α-τετ με τον Λοϊζου κατά την αποχώρησή του από το ΓΣΠ.
Αφού πρώτα αρνήθηκε ευγενικά να κάνει σχόλιο για την άνετη πρόκριση επί της Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, του ζήτησε να σχολιάσει τις προτάσεις από το εξωτερικό και χαμογελώντας είπε "Χαλαρά!".
Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς και θα ήθελε να παίξει μπάλα στο εξωτερικό, αλλά είναι απόλυτα προσηλωμένος στην Ομόνοια και περιμένει να δει αν θα προκύψουν εξελίξεις. Δεν έδειξε να είναι αγχωμένος και αυτό είναι θετικό και για τον ίδιο και για την ομάδα του.
Και στη συνέχεια ο Λοϊζος πόζαρε στο φακό με τον Κωνσταντίνο Κλαρκ, γεμάτος από θετική ενέργεια!
