ΔΗΛΩΣΗ για Ομόνοια-Θύρα 9: "Κάποια στιγμή θα ενωθούν. Θέλω να βοηθήσω, δεν υπάρχουν δυο Ομόνοιες!"

Close
ΔΗΛΩΣΗ για Ομόνοια-Θύρα 9: "Κάποια στιγμή θα ενωθούν. Θέλω να βοηθήσω, δεν υπάρχουν δυο Ομόνοιες!"

Στον SPORTS ONE και στο συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Γκρέγκορι Σάββα. Το "ελάφι" της Ομόνοιας, όπως έχει χαρακτηριστεί, παραχώρησε δηλώσεις από το Λονδίνο όπου και ζει τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Γκρέγκορι έστειλε μήνυμα στον ηγέτη του "τριφυλλιού" για να βοηθήσει στην "ένωση" ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Θύρα 9.

To αρχικό σχόλιο...

Ζω μακριά αλλά η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ζω στο Λονδίνο. Έχω όμως διαμέρισμα στη Κύπρο και έρχομαι συχνά. Παρακολουθώ την Ομόνοια από κοντά. Πολύ ευχάριστα τα νέα είμαστε στην κορυφή. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Κακουλλής και ο Γιόρντι Γκόμεθ.

Τι κρατάτε από τη φετινή Ομόνοια;

Η Ομόνοια στηρίζεται στον κόσμο της. Είναι μια γροθιά όλοι και δεν μας πιάνει κανένας.

Ο κ. Παπασταύρου ανέλαβε αυτή την ομάδα, φέτος δείχνει πιο αποφασιστικός. Έγιναν πάρα πολλά με την έλευση του, αποχώρησε η γνωστή οργανωμένη Θύρα 9, δημιούργησε τη δική της ομάδα. Δεν είναι όλος ο κόσμος, δεν είναι όλοι Ομονοιάτες, κάποιοι δεν έχουν αποδεχθεί τα νέα δεδομένα...

Σιγά σιγά. Δεν έχω παράπονο από την Θύρα 9. Για μένα κάποια στιγμή θα ενωθούν. Θα γίνει όπως ήταν η Ομόνοια. Αν ήμουν στην Κύπρο θα μεσολαβούσα μεταξύ των δυο πλευρών. Κάποια στιγμή να είμαστε όλοι μαζί. Και αυτοί είναι Ομονοιάτες. Η Ομόνοια είναι μια. Δεν υπάρχουν δυο Ομόνοιες. Θα πρέπει να προσπαθήσει ο κ. Παπασταύρου. Να με πάρει εμένα να έρθω να βοηθήσω.

Να σας φέρουμε σε επικοινωνία, για να γίνει το «deal»;

Ναι. Θα έρθω Φεβρουάριο-Μάρτιο.

ρτηρτητρη