Η αποστολή της Ομόνοιας για το "αιώνιο"

Η αποστολή της Ομόνοιας για το "αιώνιο"

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας για το "αιώνιο" ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Αναλυτικά πιο κάτω. 

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού, (16/05, 18:00) εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για την 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Φαμπιάνο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Άιτινγκ, Χατζηγιοβάνης, Εβάντρο, Μαγιαμπέλα, Μαέ, Α. Ανδρέου, Μασούρας, Τάνκοβιτς, Σίμιτς, Οντουμπάτζο, Μπάλκοβετς, Κούσουλος, Π. Ανδρέου, Εράκοβιτς, Χρίστου, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης, Παναγή. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.