Φιλοξενούμενος στην εκπομπή SUPER MONDAY ήταν ο ποδοσφαιριστής της FREEDOM24 Ε.Ν.Υ Διγενής Ύψωνα Μάρκος Χαραλάμπους. Σχολίασε την παρουσία της Ομόνοιας απέναντι στον Αρη, μίλησε και για τον επιθετικό των "πρασίνων" Ανδρόνικο Κακουλλή.
Για τον αγώνα Άρη-Ομόνοια: “Οι αποστάσεις των παικτών ήταν πιο μεγάλες και γι’ αυτό είχαμε τόσες ευκαιρίες στον αγώνα. Είναι επιθετικές ομάδες”.
Η άποψη του για την Ομόνοια: “Έλειπε και ο Σεμέδο. Δεν μπορείς σε ένα παιχνίδι να είσαι τοπ και στο επόμενο να έχεις μια μέτρια προς κακή εμφάνιση. Δεν είναι εύκολο, άλλη ενδεκάδα, άλλοι παίκτες. Είσαι η Ομόνοια, από τις πιο μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Πρέπει να βρεις τον τρόπο”.
Για την άδικη κριτική στον Ανδρόνικο Κακουλλή: "Φαίνεται κάθε παιχνίδι πόσο δουλεύει ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Τα στατιστικά αρχές του πρωταθλήματος ήταν εντυπωσιακά. Μόνο αυτό το λέει όλα”.
Δείτε το βίντεο της εκπομπής
