"Την Κερύνεια θα την πάρουμε πίσω, προπύργιο αντίστασης η ΠΑΕΕΚ"

Close
"Την Κερύνεια θα την πάρουμε πίσω, προπύργιο αντίστασης η ΠΑΕΕΚ"

Συγκινητικό κάλεσμα από τον Αντιπρόεδρο της Εταιρείας της ΠΑΕΕΚ, Μάριο Βλάχο προς τους Κερυνιώτες για ενίσχυση της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στη σημερινή διάσκεψη Τύπου:

"Προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό το σωματείο στη ζωή. Η Κερύνεια δεν διαγράφεται από τους χάρτες και από τις καρδιές μας. Αυτό θα γίνει με αγώνες και με προπύργιο αντίστασης σε διάφορους. Και αυτό είναι η ΠΑΕΕΚ.

Έχει γίνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Το έχουν πετύχει τα λίγα άτομα της διοίκησης και το τεχνικό τιμ που κατάφερε το ακατόρθωτο. Οι Κερυνιώτες έχουν περισσότερο μπασκετική παιδεία όμως πρέπει να είναι περήφανοι και για την ποδοσφαιρική μας πορεία. Πρέπει να έρθουν όχι μόνο οι Κερυνειώτες κοντά αλλά και οι φίλοι της Κερύνειας. Είναι παράπονο μας ότι οι επιφανείς Κερυνιώτες δεν έχουν έρθει κοντά. Η ΠΑΕΕΚ δεν είναι πολιτικοποιημένο σωματείο είναι ένα σωματείο που θέλει να προβάλει την Κερύνεια.

Βγάζουμε ένα λαχείο ενίσχυσης 10 ευρώ και θέλουμε την στήριξή σας για το ταμείο μεταγραφών. Ο προπονητής και όλα τα παιδιά έχουν πάρει λίγα και μας έχουν δώσει πολλά πίσω και θα μας δώσουν ακόμα περισσότερα αν τους βοηθήσουμε. Τρία-τέσσερα-πέντε άτομα δεν μπορούν να κρατήσουν μια ομάδα στην Α΄Κατηγορία εύκολα, ανταγωνιζόμενοι τριπλάσιους και πενταπλάσιους προϋπολογισμούς από εμάς. Έκκληση μας είναι να αγκαλιάσετε αυτό το λαχείο ενίσχυσης. Είναι μόνο 10 ευρώ δεν νομίζω να επηρεάζει ιδιαίτερα το βαλάντιο του καθενός. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχουμε βρει τους τρόπους και έχει βοηθήσει η νέα γενιά με την τεχνολογία. Ελάτε όλοι κοντά, είναι σάλπισμα προς όλους τους Κερυνιώτες.

Ξυπνήστε από τον λήθαργο. Αποβάλετε την ηττοπάθεια. Αποβάλετε ότι η Κερύνεια έχει πωληθεί ή χαρίζεται ή δεν θα την πάρουμε ποτέ πίσω. Την Κερύνεια θα την πάρουμε πίσω, θα πάμε πίσω στα σπίτια μας αλλά για να πάμε πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας. Ο αγώνας συνεχίζεται μέσα από αυτά τα προπύργια αντίστασης για αυτό καλούμε όλους σε συσπείρωση και εγρήγορση για αυτό το ποδοσφαιρικό θαύμα. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ, έχουμε διοικητική σταθερότητα και ένα πρόεδρο με αρκετή πείρα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ελάτε κοντά σας χρειαζόμαστε"

Αντρέας Ροκόπος