Αδερφή του Νάσου Κωνσταντίνου: «Ήταν παιδί άλλου Θεού μάλλον… Πότε περιμένετε να αποδοθεί δικαιοσύνη;»

Αδερφή του Νάσου Κωνσταντίνου: «Ήταν παιδί άλλου Θεού μάλλον… Πότε περιμένετε να αποδοθεί δικαιοσύνη;»

Την δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι δεν έχει αποδοθεί ακόμα δικαιοσύνη για το θάνατο του αδερφού της, εξέφρασε η Νατάσα Κωνσταντίνου.

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300! 

O φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου, το 2017 «έχασε» τη ζωή του, μετά από ένα περιστατικό τυφλής οπαδικής βίας.

Η αδερφή του έκανε μια ανάρτηση με αφορμή ότι θα ήταν τα γενέθλιά του σε λίγες ημέρες αλλά και την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Στην ανάρτηση αναφέρεται στον θάνατο του αδερφού της τονίζοντας πως δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Μπράβο σας και μαγκιά σας που γεμίζετε τα προφίλ σας με τις φωτό του Άλκη που 1 χρόνο τώρα έφυγε… Όμως ο Νάσος έχει 6 χρόνια που δεν είναι κοντά μας!!!», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτησή της
«Σε 3 ημέρες είναι τα γενέθλιά του… θα γινόταν 30 χρονών… Και όμως σε 3 μήνες είναι το μνημόσυνό του… Γιατί; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΛΛΟΝ… Γιατί για την Ελλάδα είναι αλλοδαπός και όχι Κύπριος αδερφός όπως λένε…

Μπράβο σας και μαγκιά σας που γεμίζετε τα προφίλ σας με τις φωτό του Άλκη που 1 χρόνο τώρα έφυγε… Όμως ο Νάσος έχει 6 χρόνια που δεν είναι κοντά μας!!!

Έχει 6 χρόνια που τρέχουμε στα δικαστήρια! Έχει 6 χρόνια που δεν αποδίδετε δικαιοσύνη! Έχει 6 χρόνια που μαύρισε το σπίτι μας! Αλλά είπαμε ο Νάσος μας ήταν ΠΑΟΚ…

Ήταν Κύπριος και όχι Έλληνας! Πέρασε το δρόμο χωρίς να κοιτάξει, χωρίς να περάσει από τη διάβαση πεζών καθώς έτρεχε να ξεφύγει! Πότε περιμένετε να αποδοθεί δικαιοσύνη;».