"Σφαίρα"... και ΧΑΤ ΤΡΙΚ! (Βίντεο)

"Σφαίρα"... και ΧΑΤ ΤΡΙΚ! (Βίντεο)

Όταν μία ομάδα αποκτήσει έναν ξένο ποδοσφαιριστή, το πρώτο πράγμα που κάνει ο κάθε οπαδός αλλά και δημοσιογράφος, είναι να ανοίξει τον υπολογιστή του και να βάλει βιντεάκια για να τον δει.

Το ίδιο και στην περίπτωση του Rushian Hepburn - Murphy τον οποίο απέκτησε η Πάφος και που αν αν και μόλις 21 ετών, έχει ήδη στο βιογραφικό του μια σπουδαία παράσταση από έναν αγώνα στον οποίο έκανε... μπαμ το μεγαλύτερο προσόν του.

2 Νοεμβρίου 2019 και στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της League1, η Tranmere αντιμετώπισε εκτός έδρας την Milton Keynes Dons. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Murphy,  ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του στο "διπλό" με 3-1!

Μάλιστα τόσο στα γκολ του όσο και στις υπόλοιπες ενέργειες του, αυτό που ξεχώριζε ήταν ο τρόπος που άφηνε... σταματημένους τους αντίπαλους αμυντικούς, δείγμα της ταχύτητας που διαθέτει.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του εν λόγω αγώνα:

Σταύρος Παπαδημητρίου