ΤΟΣΑΚ/''Όλοι να δούμε τα λάθη μας-Πιστεύω στην εξάδα 100%"

Close
ΤΟΣΑΚ/''Όλοι να δούμε τα λάθη μας-Πιστεύω στην εξάδα 100%"

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Πάφος FC,  Κάμερον Τόσακ.

''To παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο στο πρώτο 20λεπτο αφού οι δύο ομάδες έδιναν την μπάλα εύκολα. Το ίδιο συνεχίστηκε για όλο το πρώτο ημίχρονο.  Στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου νομίζω ήμασταν καλύτεροι. Θεωρώ πιέσαμε τον Ολυμπιακό και τον κλείσαμε στο δικό του μισό όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν απογοητευτικό γιατί προήλθε από μια μακρινή μπαλιά. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στα στημένα αλλά γενικά είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ.

Οι παίχτες μου μετά το δεύτερο γκολ έχασαν την αυτοπεποίθησή τους και είναι εκεί που ουσιαστικά πρέπει να κτίσεις χαρακτήρα για να προσπαθήσεις περισσότερο.  Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι που θα μπορούσαμε με λίγη παραπάνω τύχη ίσως να παίρναμε την ισοπαλία.  Είχαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, πήγαμε καλά αλλά σε κάποια άλλα δεν πήγαμε όσο θα έπρεπε. Σίγουρα πρέπει να δούμε όλοι τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι''. 

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ακόμη στην είσοδο στην πρώτη 6άδα είπε:  ''Ναι, σίγουρα ναι, 100%''

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

enter " "