Τριπλή ενίσχυση για Sabbianco Ανόρθωση! (Ανακοίνωση)

Τριπλή ενίσχυση για Sabbianco Ανόρθωση! (Ανακοίνωση)

Η Sabbianco Ανόρθωση ανακοίνωσε την απόκτηση των Λευτέρη Σεϊκερίδη, Κωνσταντίνου Μιμίκου και του Μάριου Μωραϊτη. Η ιστοσελίδα μας kerkida.net σας ενημέρωσε από τις 18 Μαϊου για τριπλή ενίσχυση της ομάδας. (εδώ το ρεπορτάζ)

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Λευτέρη Σεϊρεκίδη !! Ο Λευτέρης αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ενώ στην καριέρα του αγωνίστηκε σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου στην Ευρώπη. Λευτέρη, καλωσόρισε στην ομάδα της Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Πάμε για νέες επιτυχίες. ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ!

δε

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Μιμίκο. !! Ο Κωνσταντίνος πέρσι αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας ! Πάμε ξανά στην κορυφή! ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ!

ερ

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Μάριο Μωραϊτη !! Ο Μάριος επανεντασσεται στην ομάδα μας μετά την περήφανη παρουσία του στην Ελληνική Premier League. Ο Μάριος ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας της Ανόρθωσις Αμμοχώστου που έφτασε στους 4 του EHF European Cup. Μάριε , πάμε για νέες μεγάλες επιτυχίες. Πάμε ξανά στην κορυφή! ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ!

ρ4τ5