Βραβεύτηκαν οι νικητές του δεύτερου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος «Μάικ Τύμβιος»

Close
Βραβεύτηκαν οι νικητές του δεύτερου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος «Μάικ Τύμβιος»

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους δροσόλουστους κήπους του οικήματος του Κυνηγετικού Συλλόγου «Σπίθα» Λατσιών, οι διοργανωτές του Η’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας «Μάικ Τύμβιος», απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές του δεύτερου αγώνα. 

Μιλώντας στην τελετή, την οποία τίμησε με την παρουσία της η θυγατέρα του τιμώμενου Ισαβέλλα Τύμβιου, ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Λουκάς Ψημολοφίτης, αναφέρθηκε στην προσφορά του Μάικ Τύμβιου στη σκοποβολή ως αθλητής και ως αθλητικός παράγοντας και συγχάρηκε τους νικητές του αγώνα, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, καθώς και τον αθλοθέτη του δεύτερου αγώνα, εταιρία Real Game, αντιπροσώπους των ιταλικών όπλων Renato Gamba και Fausti. Ευχαρίστησε επίσης το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου «Σπίθα» Λατσιών που φιλοξένησε την εκδήλωση. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, ο εκπρόσωπος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Χάρης Καττίδης, ο πρόεδρος του Κ.Σ «Σπίθα» Πάμπος Χαραλάμπους και η Ισαβέλλα Τύμβιου, οι οποίοι εξήραν τη σημασία του Επαρχιακού Πρωταθλήματος τόσο για την αθλητική όσο και για την κοινωνική προσφορά του.

Στην τελετή βραβεύτηκαν οι νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων «Σπίθα» Λατσιών (171/200), «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου (168/200) και Κ.Ε. Λυθροδόντα (164/200), καθώς και οι νικητές στις ατομικές κατηγορίες. Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών πρώτευσε ο  Γιάννης Κωνσταντινίδης (Πολύκαττος), με 45/50 ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Χρίστος Παρασκευαΐδης (Σπίθα Λατσιών) με 44/50 και τρίτος ο Γιώργος Ιωάννου (Κ.Ε. Λυθροδόντα) με το ίδιο αποτέλεσμα.

Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, ο Πανίκος Κυριάκου (Φραγκολίνα Καϊμακλίου) πήρε την πρώτη θέση με 43/50, δεύτερος ήταν ο  Χρίστος Μαππουρίδης (Κ.Ε. Λευκωσίας) με 41/50 και τρίτος ο Ανδρέας Κοκκαλής (Κ.Ε. Λυθροδόντα) με 40/50, ενώ στους βετεράνους κυνηγούς, νικητής ανεδείχθη ο Θανάσης Κωνσταντίνου (Πολύκαττος) με 41/50, δεύτερος ο Μιχαλης Παπανικολάου με 40/50 και τρίτος ο Ηλίας Χαραλάμπους με 39/50. Ο νεαρός Ανδρέας Λάμπρου πρώτευσε στους έφηβους με 42/50 και ο Ανδρέας Καττίδης πήρε τη δεύτερη θέση με 16/50, ενώ στη γυναικεία κατηγορία η Μαρία Νεοφύτου (Πολύκαττος) πέτυχε 25/50.

Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Λουκάς Ψημολοφίτης πήρε την πρώτη θέση στην Α’ κατηγορία με 46/50, ενώ ο Σπύρος Σαββίδης με 45/50 πρώτευσε στη Β’ κατηγορία των σκοπευτών και ο Κυριάκος Πατσαλίδης της ΣΚΟΚΕΡ με 42/50 στους βετεράνους σκοπευτές. Τέλος, στις επανεγγραγφές (Re – Entry) o Παύλος Ροδοσθένους του Κ.Σ. «Φτέλια» Γερίου, πέτυχε 38/50.