Έμιλυ και Χρυστάλλα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων

Έμιλυ και Χρυστάλλα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας ανακοινώνει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων, το οποίο θα διοργανωθεί στην Αθήνα από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

Η αποστολή του Ναυτικού Όμιλου Λάρνακας θα αποτελείται από τις αθλήτριες Έμιλυ Ιακωβίδου και Χρυστάλλα Φωκαΐδου οι οποίες θα διαγωνιστούν στο ελεύθερο ντουέτο κορασίδων.

Την αποστολή θα συνοδεύουν ο κύριος Ζένιος Νικολάου, αρχηγός της αποστολής, και η προπονήτρια της ομάδας κυρία Yana Peneva. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μετέχουν συνολικά 34 χώρες με 271 αθλητές και αθλήτριες.

Η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθότι αυτή είναι η πρώτη φορά που αποστολή από την Κύπρο εκπροσωπείται σε παγκόσμιους αγώνες καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Χορηγοί της αποστολής είναι το Πανεπιστήμιο Frederick, η εταιρεία τεχνολογίας CyRIC Ltd και ο Όμιλος Αδερφοί Ιακώβου.

γφφδδ