Φωτορεπορτάζ από το 2ο Cyprus International Athletics Meeting

Φωτορεπορτάζ από το 2ο Cyprus International Athletics Meeting

Το 2ο Cyprus International Athletics Meeting θα ρίξει την αυλαία του λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της 25ης Μαΐου, με τη συμμετοχή ενός από τους κορυφαίους Κύπριους αθλητές την τελευταία επταετία.

Ο Μίλαν Τράικοβιτς θα υποδεχθεί σημαντικούς ανταγωνιστές του στα 110μ. με εμπόδια, έχοντας ως βασικό του στόχο την πρωτιά και την καλή επίδοση. Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη μπαίνει ουσιαστικά από το Τσίρειο στη φετινή χρονιά του ανοικτού, προσδοκώντας ότι σύντομα θα εξασφαλίσει την πρόκρισή του για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, ούτως ώστε να διαμορφώσει το πρόγραμμά του και να πάει πανέτοιμος στο τέλος Αυγούστου για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς.

Ο 7ος Ολυμπιονίκης του Ρίο θα έχει ως βασικό του αντίπαλο στο μίτινγκ μας τον δύο φορές ασημένιο πρωταθλητή Ασίας, Γιακούμπ Αλ Γιούχα, ο οποίος είναι και κάτοχος του ρεκόρ Κουβέιτ με 13.35 και τον ανερχόμενο Πολωνό Κρζιστόφ Κίλιαν, ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού στα 60μ. με εμπόδια.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλοι σχεδόν οι αθλητές στο συγκεκριμένο αγώνισμα θα κάνουν την πρεμιέρα τους στον ανοικτό στίβο από το δικό μας μίτινγκ.

Το άλμα σε μήκος των ανδρών αποτελεί το πιο… ελκυστικό αγώνισμα και του 2ου Cyprus International Athletics Meeting, εξαιτίας κυρίως της παρουσίας του χρυσού Ολυμπιονίκη του Τόκιο Μίλτου Τεντόγλου.

Ο 25χρονος Έλληνας αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, ο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ολυμπιονίκης, ο Παγκοσμιονίκης, ο πρωταθλητής Ευρώπης, ο κορυφαίος αποδεδειγμένα στον κόσμο άλτης του μήκους, τιμά για δεύτερη συνεχόμενη φορά το μίτινγκ μας και είναι έτοιμος να προσφέρει στον κόσμο άλματα παγκόσμιου επιπέδου.

Το φετινό αγώνισμα το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό η παρουσία σε αυτό τού βασικού αντιπάλου του Τεντόγλου, του Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, Σουηδού Τόμπιας Μόντλερ.