"Υπάρχει πολύ ταλέντο/Να ακολουθήσουν το μονοπάτι παικτριών που είναι εξωτερικό"

"Υπάρχει πολύ ταλέντο/Να ακολουθήσουν το μονοπάτι παικτριών που είναι εξωτερικό"

Καλεσμένος του Σάββα Νεοκλέους και της Εύης Χριστοδούλου στην εκπομπή της Digital TV, "Πάσα στο γυναικείο ποδόσφαιρο" το βράδυ της Τετάρτης ήταν ο προπονητής της Apollon Ladies K18, Νίκος Στυλιανού που είπε για την αλλαγή γηπέδου, για τα "νεαρά" ταλέντα αλλά και για την ομάδα του γενικότερα.

Εδώ όσα είπε:

Για τις ομάδες του πρωταθλήματος: "'Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει, έχουν κάνει μεταγραφές, έχουν παίκτριες που έπαιξαν στην πρώτη ομάδα".

Αν βρήκαν γήπεδο για το 11x11: "'Εχει βρεθεί το γήπεδο που θα παίξει η ομάδα μας ... ένα λιγότερο πρόβλημα για εμάς"

Αν υπάρχει ταλέντο στις Ακαδημίες: "Υπάρχει πολύ ταλέντο. Είμαι περήφανος να τις βλέπω να αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα. Υπάρχει το ταλέντο και στην Ομόνοια και στην ομάδα μας να ακολουθήσουν το μονοπάτι παικτριών μας που είναι εξωτερικό".

Προσωπικοί του στόχοι: "Να προσπαθήσω να βγάζω όσες περισσότερες παίκτριες από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα. Να αναβαθμίζομαι ως προπονητής".

Η διαφορά στο να προπονεί ανδρική ομάδα και γυναικεία: "Η συμπεριφορά! Αλλιώς συμπεριφέρεσαι σε ένα αγόρι και αλλιώς σε κοπέλα".

ΕΔΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ

k