Η Κωνσταντίνα Μαρκίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της ISSF

Η Κωνσταντίνα Μαρκίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της ISSF

Μια σημαντική επιτυχία για την κυπριακή σκοποβολή αποτελεί η πρόκριση της νεαρής αθλήτριας Κωνσταντίνας Μαρκίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της ISSF, το οποίο θα διεξαχθεί στο Suhl της Γερμανίας από τις 16 μέχρι τις 26 Ιουνίου. 

Η 20χρόνη Κωνσταντίνα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο αγώνισμα των 10 μέτρων Αεροβόλο Τουφεκι, συμμετέχοντας σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις σκοποβολής για νεαρούς αθλητές παγκοσμίως. 

Η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια, με τη στήριξη της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σκοποβολής αλλά και των σημαντικών χορηγών της που είναι πολύτιμη για την διαρκή συμμετοχή των αθλητών σε διεθνή τουρνουά.