Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου και Ονήσιλος Λακατάμιας οι Κυπελλούχοι

Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου και Ονήσιλος Λακατάμιας οι Κυπελλούχοι

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ KAI ΟΝΗΣΙΛΟΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου στους άνδρες  και ο Ονήσιλος  Λακατάμιας στις γυναίκες  στέφθηκαν κυπελλούχοι στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση 2025/2026 αφού στους τελικούς που έγιναν την Τετάρτη 13/5/2026 στην αίθουσα της Ομοσπονδίας στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης επικράτησαν του Canderel ΑΠΟΕΛ με 3-1 και με 3-0 αντίστοιχα .

Ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου και ο Ονήσιλος Λακατάμιας πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου και  ταυτόχρονα του νταμπλ.

Ο αγώνας Ανδρών άρχισε με την αναμέτρηση του Σιαρπέλ Ηλία του Canderel ΑΠΟΕΛ και του Βασίλη Βασιλείου του Μαυρομμάτη με νικητή τον πρώτο με 3-0. Ακολούθησε το παιγνίδι μεταξύ του Μάριου Γιάγκου (Μαυρομμάτης) και του Σωτήρη Θεοφάνους  (Canderel ΑΠΟΕΛ) με τον Γιάγκου να παίρνει την νίκη με 3-0.  Στην επόμενη αναμέτρηση ο Γιάγκος Γιάγκου του Μαυρομμάτη επιβλήθηκε του  Ανδρέα Χριστοφή  του ΑΠΟΕΛ με 3-1 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του 2-1. Στον τέταρτο αγώνα ο Μάριος Γιάγκου μετά από ένα δυνατό αγώνα κέρδισε με 3-0 τον Σιαρπέλ Ηλία και χάρισε στην ομάδα του τον τίτλο της Κυπελλούχου.    

Ο Ονήσιλος Λακατάμιας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε με 3-0 του Canderel ΑΠΟΕΛ και στέφθηκε Κυπελλούχος. Στον πρώτο αγώνα η Γεωργία Αβραάμ του Ονήσιλου κέρδισε την νεαρή αθλήτρια του ΑΠΟΕΛ Αντριάνα Δήμητρα Σιμιόν με 3-0. Στην συνέχεια η Κωνσταντίνα Μελετιέ του Ονήσιλου επιβλήθηκε της Ειρήνης Ιωαννίδου του ΑΠΟΕΛ με 3-0. Η Ελευθερία Παναγιώτου του Ονήσιλου νίκησε την Γεωργία Κατσάρη με 3-0 και ταυτόχρονα η ομάδα της κατέκτησε το Κύπελλο.      

Στο τέλος απονεμήθηκαν τα έπαθλα από τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Ανδρέα Γεωργίου και το Μέλος του Ε.Σ. της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής,  Ευθύμιο Πολυδώρου.