Ολοκληρώθηκε η Διάσκεψη Τύπου στο Οίκημα του Σωματείου της Ομόνοιας, για παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας των Τμημάτων Πετόσφαιρας, Φούτσαλ και Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Τέθηκαν οι στόχοι αλλά έγινε και ξεκάθαρη αναφορά για το θέμα του προϋπολογισμού.
Εκ μέρους του www.kerkida.net, ο Αντρέας Ροκόπος που παρευρέθηκε στη διάσκεψη και σας μετέφερε όσα λέχθηκαν...
Στο πάνελ βρίσκονται οι Μάριος Αργυρίδης, Κώστας Βασιλείου, Λούκας και Μαρσελίνιο (φούτσαλ), Μαρία Ζαμανή και Σωτηρία Πολυδώρου (γυναικείο ποδόσφαιρο), Άγγελος Αλεξίου και Ισμαήλ (πετόσφαιρα).
-Ξεκίνησε η διάσκεψη.
Κώστας Βασιλείου, Εκπρόσωπος Τύπου: "Σκοπός είναι η παρουσίαση των διαρκείας πέραν του ποδοσφαίρου".
Μάριος Αργυρίδης, Πρόεδρος Σωματείου: "Σας καλωσορίζουμε στο σπίτι μας στο σωματείου. Θα παρουσιάσουμε πετόσφαρια γυναικείο ποδόσφαιρο και φούτσαλ. Έχουμε πολλές διακρίσεις σαν σωματείο. Θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια στα παιδιά σε όλα τα τμήματα στις ακαδημίες. Η τιμή εισιτηρίου διαρκείας είναι στα 20 ευρώ για όλα τα αθλήματα με το σύνθημα των season tickets είναι 'Ομόνοια Παντού'. Στο πλαίσιο των 75 χρόνων της Ομόνοιας, θα διοργανωθεί Fun Day 2-3 Δεκεμβρίου στο χώρο του Play for kids.
Ευχαριστούμε το ποδοσφαιρικό τμήμα που με την Priviledge card δίνει την ευκαιρία σε όσους την κατέχουν να δουν τους αγώνες του σωματείο χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση".
Ερωτήσεις στον Μάριο Αργυρίδη:
Για τους στόχους αγωνιστικά του κάθε τμήματος και το θέμα του μπάσκετ:
Για το μπάσκετ: "Βλέπω δημοσιεύματα ότι αφήσαμε το μπάσκετ. Όλες οι αποφάσεις που παίρνονται, παίρνονται με πολλή σκέψη. Στο τμήμα της πετοσφαίρισης υπάρχουν αυξημένα κόστη που πρέπει να επωμιστούμε λόγω της προσθήκης ξένων αλλά και από πέρσι. Συν το ότι στο τμήμα της καλαθόσφαιρας ποτέ δεν ήμασταν οργανωμένοι. Τα τμήματα μας κατέκτησαν πολλούς τίτλους. Τα τελευταία χρόνια που λένε ότι ξεπουλήσαμε, στα τμήματα του Σωματείου κατακτήσανε τους μισούς τίτλους. Πως έγινε να ξεπουλήσουμε και να έχουμε τίτλους. Σε ένα άθλημα (σ.σ το μπάσκετ) που δεν ήμασταν ποτέ οργανωμένοι. αποφασίσαμε να είμαστε στη Β΄Κατηγορία και να επενδύουμε πάνω στην ακαδημία να πετύχουμε τους στόχους μας".
Για την πετόσφαιρα: "Στο τμήματα της πετοσφαίρισης, έχουμε 24 τίτλους και έχουμε καθήκον να διατηρήσουμε αυτούς τους στόχους και να πάρουμε και την οδό των ακαδημιών. Στη γυναικεία πετόσφαιρα ενισχύουμε τις ακαδημίες για να κάνουμε ένα τμήμα ικανοποιητικό για να πρωταγωνιστήσει".
Για το φούτσαλ: "Στο φούτσαλ που έχει 15 τίτλους και έγινε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία 2 χρόνια να γίνει ανανέωση του τμήματος για να επανέλθουμε στους τίτλους".
Γυναικείο ποδόσφαιρο: "Για το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου μιλούν οι ποδοσφαιρίστριες που έχω δίπλα μου. Στις ακαδημίες έχουμε πέραν των 60 αθλητριών. Πήραμε κάποια μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση με τον τεχνικό διευθυντή στο τμήμα του γυναικείου. Προσπαθούμε να κάνουμε παντού επαγγελματικές παρεμβάσεις".
Για τον προϋπολογισμό: "Ο προϋπολογισμός είναι της τάξεως των 750 χιλιάδων. Οι φίλοι που ηγούνται στο Δ.Σ με εθελοντές βρήκαν 350 χιλιάδες περίπου με δικές τους ενέργειες και το σωματείου βρήκε κεντρικές χορηγίες για να καλύψει τις υπόλοιπες 400 χιλιάδες. Τα λεφτά που παίρνουμε από το ποδοσφαιρικό είναι δέσμευση να πληρώνονται τα χρέη και όχι να δημιουργούνται νέα. Οι αθλητές πρέπει να πληρώνονται. Το ποσό από την Priviledge περιλαμβάνεται στην κεντρική χορηγία".
Για τα ομόλογα: "Είμαστε σε καλό δρόμο και προσπαθούμε να τα ξοφλήσουμε".
Καταληκτικά είπε: “Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου στα γήπεδα”.
-Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη.