Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε η Κύπρος

Close
Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε η Κύπρος

Η Κυπριακή ομοσπονδία καράτε μετείχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε U16,U18,U21 στην Ριέκα της Κροατίας.

Στην εθνική ομάδα καράτε μετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες: Μαρία Στυλιανού, Αθηνά Κοκκινίδου, Κυπριανός Θεοχάρους, Κίτσιος Χριστόφορος, Νικολάου Ιάσωνας και Πάνος Ιωάννου. Την ομάδα συνόδευσε ο εθνικός προπονητής Γιώργος Ευθυμίου.

Γίνε τώρα συνδρομητής σε ένα από τα αθλητικά πακέτα της Cablenet, για να απολαμβάνεις όλη τη δράση

Οι αθλητές και αθλήτριες μας αγωνίστηκαν με πολλή πάθος για την νίκη εκπροσωπώντας επάξια την χώρα μας σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Ο Χριστόφορος Κίτσιος και ο Ιάσωνας Νικολάου πέτυχαν από 3 ισάριθμες νίκες και κατέκτησαν την 5η θέση χάνοντας στο repachage-επαναλειπτικούς αγώνες το χάλκινο μετάλλιο. Ο Κυπριανός Θεοχάρους πέτυχε 1 νίκη ενώ έχασε στην συνέχεια. Η Μαρία Στυλιανού και η Αθηνά Κοκκινίδου έφεραν ισοπαλία και έχασαν στην απόφαση διαιτητών στις σημαίες. Ο Πάνος Ιωάννου έχασε στον πρώτο αγώνα με μικρό σκόρ. Λαμβάνοντας υπόψη τον πολύ υψηλό δείκτη επιπέδου του συγκεκριμένου πρωταθλήματος η παρουσία της χώρας μας θεωρείτε πολύ καλή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Θεσμικό Χορηγό μας τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τον διαχρονικό χορηγό μας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.

asgqe