Στους... καταδρομείς ο πρόεδρος του ΚΟΑ (φώτος)

Close
Στους... καταδρομείς ο πρόεδρος του ΚΟΑ (φώτος)

Με μια εξαιρετική εκδήλωση στην  33η Μοίρα Καταδρομών στην παρουσία του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη, έκλεισε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020η αυλαία της φετινής 6ηςΕυρωπαϊκήςΕβδομάδαςΑθλητισμού#ΒeActive 2020.

Στηδράση με τηνονομασία «FunctionalRelays» συμμετείχαν οι στρατιώτες και το προσωπικό της 33ης Μ.Κ. Διοργανωτές ήταν ο ΚΟΑ και η διεύθυνση εκπαίδευσης της Εθνικής Φρουράς, με την καθοδήγηση των γυμναστών του προγράμματος Άθληση στην Ε.Φ. / Σώματα Ασφαλείας.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συγχάρηκε όλους όσους συμμετείχαν με επιτυχία στη δράση #ΒeActive 2020, πράγμα το οποίο αποδεικνύει την άψογη δουλειά πουεπιτελείται από τους γυμναστές του τμήματος και του προγράμματος ΑΓΟ. Ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε επίσης τους αξιωματούχους των ΛΟΚ για τη φιλοξενία, τονίζοντας τουςτην άριστη και στενή  συνεργασία που υπάρχει μεταξύ ΚΟΑ και ΛΟΚ, η οποία θα ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο.

Με την ολοκλήρωση της δράσης #ΒeActive 2020, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συνοδευόμενος από τον Διοικητή των ΛΟΚ Συνταγματάρχη Σολωμό Σολωμού και τον Διοικητή της 33ης Μ.Κ. Ταγματάρχη Κωνσταντίνο Χατζηκωστή, απότισε   φόρο τιμής στους πεσόντες ήρωες της 33ης Μ.Κ. καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο που ανεγέρθηκε στο στρατόπεδο.