"Όποιο αποτέλεσμα και να έρθει θα μιλούν για στημένο- Να βιντεογραφεί όλους τους αγώνες η ΚΟΠ"

"Όποιο αποτέλεσμα και να έρθει θα μιλούν για στημένο- Να βιντεογραφεί όλους τους αγώνες η ΚΟΠ"

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, αναφέρθηκε στην εκπομπή της Digital TV "Στην Κερκίδα" και στα προβλήματα που εντοπίζει στη Β΄ Κατηγορία.

Τα όσα είπε για το θέμα στον Πάνο Λάρκο:

“Εμείς φωνάζουμε εδώ και καιρό για όλο το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας. Οι εγκαταστάσεις. Έχουμε κάνει καταγγελία στο Υπουργείο Υγείας για αποδυτήρια, τους χώρους υγιεινής, έλλειψη ιατρείων, έλλειψη ντους. Οι αγωνιστικοί χώροι, η στατικότητα των γηπέδων, και η αδειοδότηση που έχουν από την αρχή αδειοδότησης σταδίων. Η ασφάλεια και η νομοθεσία για αυτή δεν ισχύει για τη Β΄Κατηγορία γιατί η ομοσπονδία επιθυμούσε να καλύπτει μόνο την Α΄. Οι επιτηρητές δεν υπάρχουν όπως στην Α΄Κατηγορία εκπαιδευμένοι και σε συνεννόηση με την αστυνομία. Τους επιβαρύνονται οι ομάδες και τους ορίζουν οι ομάδες κατά το δοκούν όπως μπορούν. Υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας. Με τους παρατηρητές πρέπει να εναρμονιστούν και να βλέπουν τα σοβαρά πράγματα και όχι αν έβρισε ένας παίκτης. Να τον καταγγείλουν καλά κάνουν όμως σε θέματα ασφαλείας και υγείας δεν γίνεται τίποτα".

"Στη Β΄κατηγορία τα σωματεία αφέθηκαν στο έλεος του θεού. Αυτή η κοροϊδία που λέει η ομοσπονδία ότι βρίσκει τα βίντεο των αγώνων. Δεν βιντεογραφούνται όλα και σας το λέω εγώ. Από την επόμενη αγωνιστική οφείλει η ομοσπονδία να βιντεογραφεί όλα τα παιχνίδια. Γιατί όποιο αποτέλεσμα και να έρθει θα μιλούν για στημένο. Το κατάθεσε και η επιτροπή δεοντολογίας, βοήθησε τα μέγιστα στη μείωση των κόκκινων φακέλων και στην προκατάληψη ότι καλύπτονταν πέρσι οι αγώνες. Αυτό προφύλαξε τα σωματεία".

ρφτγηρτ

Δείτε το βίντεο της εκπομπής