Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες (7/4)

Close
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες (7/4)

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Σωματείων προς την ΚΟΠ, ανακοινώνεται ότι:

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ο Κορμακίτης Σταύρος Κλεοβούλου θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αμαθούς Αγίου Τύχωνα Ραφαήλ Γεωργίου θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πέγειας Δημήτρης Χριστοφή θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άσσιας Ιάκωβος Παναγή θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ολυμπιάς Λυμπιών Oliveira Batista Deric θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακα Αχιλλέας Μιχαήλ θα εκτίσει την ποινή του στην 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ονήσιλου Σωτήρας Μόδεστος Σωτηρίου θα εκτίσει την ποινή του στην 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Pedro Henrique Ferreira θα εκτίσει την ποινή του στην 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Συών Ιωάννου θα εκτίσει την ποινή του στην 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης Σωτήρης Φοινίρης θα εκτίσει την ποινή του στην 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.


Το κείμενο ανανεώνεται

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ