ΣΑΤΣΙΑΣ: “Κερδίσαμε τον βαθμό με την αξία μας”

Close
ΣΑΤΣΙΑΣ: “Κερδίσαμε τον βαθμό με την αξία μας”

Δηλώσεις παραχώρησε στη Cytavision και στον συνάδελφο Χρίστο Χαραλάμπους, ο προπονητής της Αναγέννησης, Μαρίνος Σατσιάς, μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Ονήσιλο.

Αρχικά… “Μπορώ να πω κερδίσαμε σήμερα τον βαθμό με την αξία μας. Δεν μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν λίγο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, δεν έιναι εύκολο να παίζεις με κόντρα τον αέρα. Ήμασταν κάπως αγχωμένοι, δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Μετά μείναμε δυστυχώς με δέκα παίκτες. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δώσανε τα πάντα, είχαμε πολύ καλή λειτουργία και μπορούσαμε να πάρουμε και το παιχνίδι”.

Θέλετε να βλέπετε την εικόνα του β΄ημιχρόνου από την ομάδα σας; “Βεβαίως υπάρχει κανένας κόουτς που δεν θέλει; Όμως σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας, έχουμε και αντίπαλο. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα που βάλαμε στόχο όμως από το επόμενο παιχνίδι πιστεύω θα μας βγουν”.

Για το νέο πρωτάθλημα με τα δύο γκρουπ;  "Θα είναι αρκετά δύσκολο αφού όλοι θέλουν να μπουν στην τετράδα, όλοι ενισχύθηκαν. Εμείς αν συνεχίσουμε με τον ρυθμό και το πάθος του β ημιχρόνου, πιστεύω θα μπούμε στην τετράδα. Είναι πολύ καλός πιστεύω ο νέος θεσμός. Θα δείξει η πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, πραγματικά μας βοήθησε, θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε με τη νίκη όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε”.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

φδφγργ