ΠΑ.Σ.Π για τους κορυφαίους στη Β' Κατηγορία

Close
ΠΑ.Σ.Π για τους κορυφαίους στη Β' Κατηγορία

Ο ΠΑ.Σ.Π., σε συνεργασία με το Digital TV, διοργάνωσε τη Δευτέρα 24 Μαΐου τα «PASP BEST11 B’ DIVISION AWARDS 2020/21»

Ο Daniel Sikorski του Άρη Λεμεσού αναδείχθηκε με ποσοστό 45% των ψήφων ως ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας, μέσα από τα βραβεία «PASP BEST11 B’ DIVISION AWARDS 2020/21», που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 24 Μαΐου και μεταδόθηκαν ζωντανά από το Digital TV.

Ο 33χρονος Αυστριακός επιθετικός, ο οποίος φέτος οδήγησε τον Άρη στη 2η θέση και την άνοδο στην α΄ κατηγορία, έλαβε τις περισσότερες ψήφους από τους συναθλητές του, με τους κορυφαίους της σεζόν να επιλέγονται επώνυμα από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, σε ειδικό διαδικτυακό ψηφοδέλτιο, στο οποίο ψήφιζαν ανάμεσα από τις αντίπαλες ομάδες.

Διοργανωτής των ετήσιων βραβείων της Β’ Κατηγορίας είναι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), Χορηγός Μετάδοσης το Digital TV και Δωροθέτης των νικητών το Lander Polar Ice.

Στο στούντιο του Digital TV παρευρέθηκε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., κ. Σπύρος Νεοφυτίδης, ενώ την ευθύνη της εκπομπής είχαν οι δημοσιογράφοι Θωμάς Φραντζής και Στέλιος Αναστασίου. Παρών στην εκπομπή ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ως αναλυτής.

Στην καλύτερη ενδεκάδα, η πρωταθλήτρια ΠΑΕΕΚ είχε τέσσερις παίκτες και ο δευτεραθλητής Άρης είχε τρεις ποδοσφαιριστές. Από έναν παίκτη είχαν οι Αγία Νάπα, Αλκή, Ομόνοια Αραδίππου και Οθέλλος. Κορυφαίος τερματοφύλακας της σεζόν, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης.

Τερματοφύλακας
Αντώνης Γιωργαλλίδης (Αγία Νάπα)

Αμυντικοί
Κωνσταντίνος Σαμάρας (ΠΑΕΕΚ)
Delmiro (Άρης)
Bert Esselink (ΠΑΕΕΚ)
Nuno Lopes (Άρης) 

Μέσοι
Μάριος Πουτζιούρης (Αλκή)
Μάρκος Χαραλάμπους (ΠΑΕΕΚ) 

Ακραίοι Επιθετικοί
Μιχαήλ Φράγκος (ΠΑΕΕΚ)
Uros Palibrk (Ομόνοια Αραδίππου) 

Επιθετικοί
Μάρκος Μιχαήλ (Οθέλλος)
Daniel Sikorski (Άρης)

fgdfgdfgdfgg

Κορυφαίος προπονητής της σεζόν 2020-21 ο Μάκης Σεργίδης, ο οποίος καθοδήγησε την ΠΑΕΕΚ στο πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας και την ιστορική πρώτη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Μπορείτε να δείτε την εκπομπή στο πιο κάτω link, με δηλώσεις των κορυφαίων: https://www.facebook.com/watch/live/?v=338764524267515 

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές της β΄ κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν και τη 2η καλύτερη ενδεκάδα, με σύστημα 4-3-3, ενώ δεύτερος κορυφαίος προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Nedim Tutic του Οθέλλου.

Στη 2η καλύτερη ενδεκάδα, οι Α. Νικολάου και Β. Παστελλής ισοψήφισαν στην 4η θέση των αμυντικών και οι Χ. Ευσταθίου και Σ. Αβραάμ έλαβαν τις ίδιες ψήφους για την 3η θέση στην επίθεση.

Η 2η καλύτερη ενδεκάδα:
Τερματοφύλακας

Παναγιώτης Παναγιώτου (Αλκή)

Αμυντικοί
Κωνσταντίνος Δημητρίου (Άρης)
Νίκος Ευθυμίου (Αλκή)
Λευτέρης Μέρτακκας (Αγία Νάπα)
*Άντυς Νικολάου (ΑΣΙΛ)
*Βαλεντίνος Παστελλής (Άρης)
*ισοψήφισαν

Μέσοι
Eduardo Pinceli (Αγία Νάπα)
Ευγένιος Κυριάκου (Άρης)
Thijs Timmermans (ΠΑΕΕΚ)

Επιθετικοί
Victor Oluyemi (Αλκή)
Γιώργος Κολοκούδια (Αγία Νάπα)
*Χρίστος Ευσταθίου (Αναγέννηση)
*Σέργιος Αβραάμ (Ομόνοια Αραδίππου) 
*ισοψήφισαν