"Ζούμε ξανά την αβεβαιότητα/Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει"

Close
"Ζούμε ξανά την αβεβαιότητα/Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει"

Τοποθέτηση από τον πρόεδρο της Ομόνοιας Αραδίπου Δημήτρη Μακρή για το γεγονός ότι η επιστροφή στη αγωνιστική δράση δεν περιλαμβάνεται στα μέτρα χαλάρωσης που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση.

“Ας πληρώσουν αυτοί τους παίκτες/Συζητούσαν μόνοι τους στην ΚΟΠ”

“Προσπαθούν να μας διαλύσουν-Ο Υπουργός δεν ασχολείται με τον αθλητισμό”
 

Μεταξύ άλλων ο κ.Μακρής ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

"Δυστυχώς επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό με την προηγούμενη σεζόν παρά τις συζητήσεις και τις διαβεβαιώσεις από την Ομοσπονδία ότι θα βρίσκεται δίπλα στα Σωματεία ειδικά της Β Κατηγορίας αλλά και των υπόλοιπων μικρών Κατηγοριών. Ζούμε ξανά την αβεβαιότητα για το εάν και πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, χωρίς καμία οικονομική υποστήριξη και με ένα είδος προπόνησης (4 άτομα) που δεν προσφέρει ουσιαστικά στις ανάγκες της ομάδας, παρά μόνο προσωπική άθληση. Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει, τόσο για τους ποδοσφαιριστές μας και την βιωσιμότητα των Σωματείων μας αλλά περισσότερο για το επίπεδο που θέλουμε να έχει η Β Κατηγορία. 

Ειμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε άμεσα στην όποια προσπάθεια για αποκλιμάκωση των μέτρων για την Β Κατηγορία σε συνεργασία με την Ομοσπονδία για να γίνει μια προσπάθεια ακόμα και την υστάτη, για να αποφύγουμε να μπούμε σε πιο δύσκολα μονοπάτια για όλους μας, με διπλούς αγώνες κάθε εβδομάδα, μειωμένη διαθεσιμότητα σταδίων, θέματα με τα συμβόλαια κλπ".

Φυτούλα Μωυσέως