Η UEFA τουίταρε για τα εισιτήρια του τελικού Ρεάλ - Ίντερ χωρίς να έχουν προκριθεί οι Ισπανοί

Η Ρεάλ δίνει τον δεύτερο ημιτελικό Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης, όμως η UEFA την έχει στείλει ήδη στον τελικό της Κωνσταντινούπολης μέσω ενός tweet της!

Σε γκάφα υπέπεσαν οι άνθρωποι που χειρίζονται τα social media της UEFA, αφού ανέδειξαν από νωρίς την Τετάρτη το ζευγάρι του τελικού Champions League.

Η μία φιναλίστ είναι γνωστή, αφού η Ίντερ απέκλεισε τη Μίλαν την Τρίτη και πήρε εισιτήριο για τον αγώνα της Κωνσταντινούπολης, όμως η δεύτερη ομάδα του τελικού είναι άγνωστη.

Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι αναμετρώνται στο "Ετιχαντ" το βράδυ της Τετάρτης για τον δεύτερο ημιτελικό, όμως η UEFA έχει κάνει ήδη έκκληση στους φιλάθλους να συμμετάσχουν σε κουίζ με έπαθλο εισιτήρια για τον τελικό της Ρεάλ με την Ίντερ!

"Οι φιναλίστ επιβεβαιώθηκαν, το σκηνικό έχει στηθεί. Απαντήστε σωστά σε πέντε ερωτήσεις για να έχετε την ευκαιρία να πάτε στην Κωνσταντινούπολη", αναφέρει ένα tweet που ανέβηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον λογαρισμό της UEFA στο Twitter, συνοδεία εικαστικού που περιλαμβάνει τα σήματα της Ρεάλ και της Ίντερ.

ch fina

sport24.gr