Αποθέωσε Λεάο ο Σβαϊνστάιγκερ: "Μια από τις καλύτερες ασίστ που έχω δει, μπορεί να γίνει Top-3 στον κόσμο"

Αποθέωσε Λεάο ο Σβαϊνστάιγκερ: "Μια από τις καλύτερες ασίστ που έχω δει, μπορεί να γίνει Top-3 στον κόσμο"

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έλαμψε με την εμφάνισή του και χάρισε μια από τις κορυφαίες φάσεις της χρονιάς στον θεσμό, με ένα απίστευτο σλάλομ 78 μέτρων που κατέληξε σε ασίστ πάρε-βάλε στον Ολιβιέ Ζιρού για το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε 0-1.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική κοινότητα έβγαλε το καπέλο στον 23χρονο ταλαντούχο εξτρέμ, ανάμεσά τους κι ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Ο κάτοχος του Champions League του 2013 με την Μπάγερν tweetαρε στον προσωπικό του λογαριασμό με αφορμή την ασίστ του Λεάο, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις καλύτερες που έχει δει εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και δήλωσε ότι αν ο Λεάο παραμείνει συνεπής σε τέτοια απόδοση, μελλοντικά θα φτάσει να συγκαταλέγεται στους Top-3 παίκτες στον πλανήτη.

gazzetta.gr