Ο Μπαπέ ξεκλείδωσε το ματς για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έκανε κομμάτια την Μίλαν (3-0) και πέρασε στην κορυφή αφού η Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την Νιούκαστλ (0-1) και έβαλε «φωτιά» στον όμιλο.
Η PSG επέστρεψε στις νίκες στον ‘όμιλο του θανάτου και έγινε το αφεντικό μετά το επιβλητικό 3-0 σε βάρος της Μίλαν, η οποία έμεινε χωρίς γκολ, χωρίς νίκη και στην τελευταία θέση. Τρίποντο πήρε η Ντόρτμουντ στην Αγγλία κόντρα στην Νιούκαστλ (0-1) και την έπιασε στους 4 βαθμούς.
Η Μίλαν είχε την πρώτη φάση με με ένα σουτ του Λεάο στο 12′ που έφυγε άουτ και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους Rossoneri να βγάζουν παίκτες στην κόντρα αλλά να μην έχουν ουσία. Αυτή, την είχε η Παρί, η οποία είχε όμως και τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος star χρειάστηκε μισή φάση αφού «χάζεψε» τον Τομόρι και με σουτ μέσα από την περιοχη άφησε όρθιο τον Μενιάν. Το 1-0 έμεινε για το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ο Ντεμπελέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 48′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ του Ουγκάρτε στον Μούσα και τελικά το 2-0 για τους Παριζιάνους έγινε στο 53′ με τον Κόλο Μουανί να πλασάρει από κοντά έπειτα από επέμβαση του Μενιάν σε σουτ του Ντεμπελέ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή χωρίς να απειλούν στη συνέχεια και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έδωσε χαρακτήρα party στη νίκη στο 89' με το σουτ του Λι Κανγκ-Ιν εντός περιοχής μετά το γύρισμα του Ζαΐρ-Εμερί (3-0).
Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Λ. Ερναντέζ, Ζαΐρ-Εμερί, Ουγκάρτε (71′ Φαμπιάν Ρουίθ), Βιτίνια, Ντεμπελέ (71′ Λι Κανγκ-Ιν), Κολό Μουανί (82′ Ράμος), Μπαπέ.
Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλούλου, Τιαό (46′ Καλάμπρια), Τομόρι (90′ Κίερ), Τ. Ερναντέζ, Μούσα (77′ Πομπέγκα), Κρούνιτς (77′ Αντλί), Ράιντερς, Πούλισικ, Λεάο, Ζιρού.
Τα αποτελέσματα
Παρί Σεν Ζερμέν - Μίλαν 3-0
(32’ Μπαπέ, 53’ Κόλο Μουανί, 89’ Λι Κανγκ-Ιν)
Νιούκαστλ - Ντόρτμουντ 0-1
(45+1’ Ν’Μέτσα)
Η βαθμολογία
(3 αγώνες)
1. Παρί Σεν Ζερμέν 6 (6-4)
2. Ντόρτμουντ 4 (1-2)
3. Νιούκαστλ 4 (4-2)
4. Μίλαν 2 (0-3)
Επόμενη αγωνιστική (07/11)
Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν
Ντόρτμουντ - Νιούκαστλ