Ο Τετέ «υπέγραψε» την ισοφάριση της Γαλατά κόντρα στην Κοπεγχάγη με γκολ και ασίστ σε δυο λεπτά

Ο Τετέ «υπέγραψε» την ισοφάριση της Γαλατά κόντρα στην Κοπεγχάγη με γκολ και ασίστ σε δυο λεπτά

Η Κοπεγχάγη έφτασε κοντά σε μεγάλο διπλό, όμως η κόκκινη του Τζάλερτ και η αλλαγές της Γαλατασαράι έσωσαν τον βαθμό (2-2).

Η Γαλατάσαραϊ γύρισε στο ματς με την Κοπεγχάγη από το 0-2 με πρωταγωνιστή τον Τετέ, ο οποίος μέσα σε δυο λεπτά έδωσε ασίστ και σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης.

Φοβερή Γαλατάσαραϊ! Οι ισορροπίες στο ματς με την Κοπεγχάγη άλλαξαν στο 73' όταν ο Γέλερτ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Τετέ ισοφάρισε... μόνος του το ματς με γκολ και ασίστ μέσα σε δυο λεπτά.

Στο 86' ο Βραζιλιάνος εξτρέμ τσίμπησε την μπάλα για τον Μπόι, ο οποίος με το ένα πόδι κοντρόλαρε και με το άλλο εκτέλεσε για να μειώσει το σκορ. Στο 88' ο Ζάχα έβγαλε τη σέντρα και ο Τετέ με φανταστικό βολέ στην κίνηση ισοφάρισε σε 2-2 και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του

sdna.gr