Με ένα απρόοπτο περιστατικό άρχισε η περιπέτεια της Μπαρτσελόνα στην Τζέντα ενόψει της συμμετοχής της στο ισπανικό Σούπερ Καπ, με τον οδηγό του πούλμαν να την μεταφέρει σε λάθος γήπεδο!
Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως οι μπλαουγκράνα μπήκαν σε κλίμα ημιτελικού με ένα απρόοπτο περιστατικό, με το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή να χάνεται στους δρόμους της Τζέντα και ως αποτέλεσμα να μετατίθεται χρονικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Όπως έγινε γνωστό, το πούλμαν στο οποίο επέβαιναν οι παίκτες της Μπάρτσα και ο Τσινγκούρι, έπρεπε να φτάσει στο Prince Abdullah Al Faisal Stadium στις 17:45 (τοπική ώρα), όμως ο οδηγός μπερδεύτηκε και τους οδήγησε σε μία άλλη εγκατάσταση, King Abdullah Sports, για να παγιδευτεί κατόπιν στην κίνηση της Τζέντα.
Όταν κάποια στιγμή αντιλήφθηκε το λάθος του και βρήκε το σωστό δρόμο, έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση στο σωστό γήπεδο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποφασίζει να δώσει συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της προπόνησης και όχι πριν, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.