«Με είχε πειράξει η 5η Χρυσή Μπάλα του Ρονάλντο»

Close
«Με είχε πειράξει η 5η Χρυσή Μπάλα του Ρονάλντο»

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στο πώς τον είχε πειράξει η 5η Χρυσή Μπάλα του Κριστιάνο Ρονάλντο και στο πόσο χαίρεται για το γεγονός ότι ο ίδιος έξι πλέον.

Ο Αργεντίνος της Μπαρτσελόνα είναι αυτός στον οποίο απονεμήθηκε φέτος το βραβείο από το France Football, στο οποίο μίλησε για το πώς αισθανόταν για το γεγονός ότι δεν είχε νικήσει από το 2015 και και για το πώς νιώθει μετά την 6η Χρυσή Μπάλα που μπήκε στην τροπαιοθήκη του.  

«Οταν χάνεις τη Χρυσή Μπάλα, ο καθένας αντιδράει με τον τρόπο του. Είναι λογικό, ως ανταγωνιστικός, να θες να κερδίζεις πάντα. Δεν είναι αδικία όμως, είναι θέμα γούστου. Αλλοι προτιμούν τον Ρονάλντο, άλλοι τον Μέσι, άλλοι τον Νεϊμάρ ή τον Μπαπέ. Και όταν νίκησε ο Κριστιάνο, σίγουρα δεν έκλεψε την Χρυσή Μπάλα. Μου άρεσε η σκέψη ότι ήμουν ο μόνος με πέντε κατακτήσεις και όταν ο Κριστιάνο έκανε το 5-5 με πείραξε. Δεν ήμουν πια μόνος στην κορυφή. Αλλά ήταν λογικό. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο μόνος με έξι Χρυσές Μπάλες. Είναι δύσκολο, όμως, να πεις ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Υπήρξαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, υπάρχουν σπουδαίοι σήμερα. Η Χρυσή Μπάλα είναι μια ανταμοιβή αλλά δεν μου αλλάζει τη ζωή», ήταν τα λόγια του Μέσι, ο οποίος έκανε ξεχωριστή αναφορά στην κόντρα του με τον Ρονάλντο όλα αυτά τα χρόνια.

«Θα συνεχίσουμε να μονομαχούμε επειδή παίζουμε, όπως πάντα. Είμαστε ανταγωνιστές για δέκα χρόνια, δεν είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεται κάποιος πόσο εκπληκτικό είναι αυτό. Είναι κάτι ιστορικό, δεν είναι συνηθισμένο να είναι για τόσο πολύ καιρό ανταγωνιστές δύο αθλητές αυτού του επιπέδου».

gazzetta.gr