Ο Φάτι και οι Ολλανδοί έφεραν πίσω τα χαμόγελα

Close
Ο Φάτι και οι Ολλανδοί έφεραν πίσω τα χαμόγελα

Οι Ολλανδοί σκόραραν (Ντεπάι, άνοιξε λογαριασμό ο Ντε Γιονγκ), ο Φάτι επέστρεψε με γκολ μετά από 10 μήνες και η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε απόλυτα της Λεβάντε (3-0) επαναφέροντας τα χαμόγελα στο κοινό του «Καμπ Νόου».

Η Μπαρτσελόνα είχε «αδειάσει». Το κοινό της συνήθισε σε εμφανίσεις που δεν συνάδουν με το στυλ και τη φιλοσοφία της ομάδας της «χρυσής» περασμένης 15ετίας. Με τον Ρόναλντ Κούμαν εκτός πάγκου λόγω τιμωρίας, οι Μπλαουγκράνα είχαν βαρύ φορτίο να κουβαλήσουν απέναντι στη Λεβάντε, αφού οτιδήποτε πέραν της νίκης και της πειστικής εμφάνισης θα έμοιαζε λίγο.

Το απόγευμα, όμως, εξελίχθηκε ιδανικά στο «Καμπ Νόου», βάσει του καλύτερου σεναρίου που θα μπορούσαν να γράψουν οι φίλοι του κλαμπ. Μονόλογος απ' τα παλιά, τρίποντο με τριάρα, σωρεία τελικών φάσεων και η πιο ελπιδοφόρα επιστροφή από τον αγαπημένο νεαρό της εξέδρας.

Ο Άνσου Φάτι επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 10 μήνες και μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να υπενθυμίσει σε όλους ότι είναι δικαίως το next big thing της Μπάρτσα, σφραγίζοντας με δικό του γκολ το 3-0 και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους 35.000 φίλους της ομάδας.

gazzetta.gr