Τα ασύλληπτα νούμερα του Ραφίνια στο ξεκίνημα της σεζόν

Τα ασύλληπτα νούμερα του Ραφίνια στο ξεκίνημα της σεζόν

Το ξεκίνημα στη φετινή σεζόν για τον Ραφίνια είναι εντυπωσιακό, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα να μετράει 12 γκολ στα πρώτα 7 παιχνίδια της La Liga. Νούμερα που μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επαναλάβει στο παρελθόν.

Ο Ραφίνια διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα να μετράει ήδη 12 τέρματα στα πρώτα 7 ματς της σεζόν στη La Liga, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές των Καταλανών για το εντυπωσιακό ξεκίνημα με 7/7 στο πρωτάθλημα. Οι Καταλανοί βρίσκονται μόνοι πρώτοι στη La Liga, έχοντας απόσταση 5 βαθμών από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Μπέτις που έχουν 16 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην 4η θέση αυτή τη στιγμή με 15.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης, ότι αυτά τα νούμερα μόνο άλλος ένας τα έχει επαναλάβει στο παρελθόν, στα πρώτα 7 παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη σεζόν 2014/2015 είχε καταγράψει 13 γκολ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι το ανώτερο που έχει φτάσει είναι 11 γκολ, τη σεζόν 2011/2012 και τη σεζόν 2017/2018.

sport24.gr