"Χρυσό" συμβόλαιο σε Ρούντιγκερ

Close
"Χρυσό" συμβόλαιο σε Ρούντιγκερ

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η υπόθεση ανανέωσης του Ρούντιγκερ για την Τσέλσι, αφού ο Γερμανός αμυντικός συμφώνησε να υπογράψει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο συνεργασίας.

Έτοιμη να «δέσει» τον Αντόνιο Ρούντιγκερ στο Λονδίνο για πολλά ακόμη χρόνια εμφανίζεται η Τσέλσι. Σύμφωνα με την «Daily Mirror», οι Μπλε έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του Γερμανού και το deal αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής διάρκεια του νέου συμβολαίου, το βρετανικό Μέσο αποκαλύπτει τις εβδομαδιαίες αποδοχές που θα λαμβάνει από εδώ και πέρα ο έμπειρος στόπερ, οι οποίες θα αγγίζουν τις 400 χιλιάδες λίρες, 280 χιλιάδες λίρες παραπάνω δηλαδή από όσες ορίζει η τρέχουσα συμφωνία!

Κάπως έτσι οι Λονδρέζοι δείχνουν να συνδέουν σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ σχετικά με τη διατήρηση του βασικού κορμού και εφόσον δεν προκύψουν απρόοπτα θέτουν οριστικό τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Ρούντιγκερ να ετοιμάζει βαλίτσες για... άλλες πολιτείες στο τέλος της σεζόν.

gazzetta.gr