Μεγάλη δωρεά από τoν Σαλάχ!

 Μεγάλη δωρεά από τoν Σαλάχ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έσπευσε να προχωρήσει σε μεγάλη δωρεά ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στην εκκλησία στην Γκίζα που κάηκε με αποτέλεσμα να πεθάνουν τουλάχιστον 41 άνθρωποι.

Φωτιά ξέσπασε την Κυριακή (14/08) στο εσωτερικό μιας εκκλησίας στην Γκίζα στην Αίγυπτο, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 41 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 45.

Από μία τέτοια τραγωδία δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ πάντα στέκεται στο πλευρό των συμπατριωτών του και αυτή τη φορά προσφέρει ένα σημαντικό ποσό για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στην εκκλησία.

Υπολογίζεται ότι ο Αιγύπτιος έχει δώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια λίρες μόνο μέσα στο 2022 σε αντίστοιχες ενέργειες μέσα από το Ίδρυμα που διατηρεί. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του ποσού αρκεί να αναφέρουμε ότι το 6% του ετήσιου εισοδήματός του από τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η φωτιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα την ώρα που 5.000 πιστοί ήταν συγκεντρωμένοι στην εκκλησία Αμπού Σιφίν στη συνοικία Ιμπάμπα, με συνέπεια πολλά από τα θύματα να ποδοπατηθούν από τους πιστούς εντός της εκκλησίας από τον πανικό που επικράτησε, σύμφωνα με τις πηγές.

sport24.gr