Έστειλε καλοκαιρινό... sms στην Γιουβέντους η Ίντερ

Έστειλε καλοκαιρινό... sms στην Γιουβέντους η Ίντερ

Tην πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση, κάτι που είχε δείξει και στο προηγούμενο φιλικό απέναντι στην Μίλαν παρά το ισόπαλο 1-1, επιβεβαίωσε η Ίντερ που κέρδισε την Γιουβέντους (2-1) στο Περθ της Αυστραλίας, στέλνοντας... μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο, έχοντας τρία γκολ σε τέσσερα φιλικά προετοιμασίας των πρωταθλητών, διατήρησε την... σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα ενώ τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα των "ιντερίστι" συνέχισε και ο Ντιούφ, που σκόραρε το δεύτερο γκολ.

Το μόνο που κατάφερε η «Κυρία» στο Optus Stadium, ήταν να μειώσει με τέρμα του Κονσεϊσάο, πέντε λεπτά πριν τα ενενήντα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κίβου μετά την μία ώρα παιχνιδιού, πραγματοποίησε εννέα (!) αλλαγές ενώ σαφώς λιγότερες έκανε ο ομόλογος του, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

 

 

sdna.gr