Ασταμάτητη Αγγλία έριξε 10 γκολ στο Σαν Μαρίνο και… πέταξε για Κατάρ!
Οι Άγγλοι μπήκαν με φόρα στο γήπεδο, με τον Μαγκουάιρ μόλις στο 6ο λεπτό να ανοίγει το σκορ. Στο 15’ ο Φάμπρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του και έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα όλη την υπόλοιπη δουλειά την έκανε ο Χάρι Κέιν, αφού μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σκόραρε 4 γκολ, στο 27’, 32’, 39’ και στο 42’. Έτσι η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ είχε καθαρίσει από νωρίς το ματς, πηγαίνοντας στο δεύτερο μέρος χαλαρή κόντρα στο Σαν Μαρίνο.
Ο Κέιν μάλιστα πέτυχε και καρέ. Αυτή ήταν η τρίτη φορά μάλιστα που παίκτης της Αγγλίας πέτυχε καρέ σε ένα ματς, με τους Ιάν Ράιτ και Ντέιβιτ Πλατ το 1993 να το έχουν καταφέρει, επίσης κόντρα στο Σαν Μαρίνο!
Το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμη πιο δύσκολο στο 68’ όταν ο Ρόσι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Ένα λεπτό αργότερα ο Μινγκς έκανε το εντυπωσιακό 7-0, με τον Μπέλινγκχαμ στο 71’ να σκοράρει ακόμη ένα γκολ, αλλά να ακυρώνεται για οφσάιντ. Ο Έιμπραχαμ στο 78ο λεπτό έκανε το 9-0, με τον Σάκα στο 80’ να διαμορφώνει το απίστευτο 10-0! Μάλιστα πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 1964 που η Αγγλία επικρατεί με σκορ 10-0, τότε ήταν απέναντι στις ΗΠΑ!