Εύκολη νίκη για Φινλανδία / Μπήκε στο 67' ο Βαλακάρι

Η Φινλανδία, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Nations League, για τον δεύτερο όμιλο επικρατώντας του Μαυροβουνίου με 2-0.

Ο 'Οννι Βαλακάρι της Πάφου πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 67'.

Η ομάδα του Κάνερβα, μετά την ισοπαλία με την Βοσνία Ερζεγοβίνη, πήρε το πρώτο της τρίποντο, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στο Group 2 του League B.

Η Φινλανδία, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι στο Μαυροβούνιο, σε ματς ωστόσο που είχε λίγες φάσεις, παρά τα δύο γκολ.

Στο 31 ο Πούκι έδωσε στον Πογιάνπαλο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 37' Φινλανδία έφτασε στην επίτευξη δεύτερου γκολ. Ο Λίνγκμαν έδωσε στον Πογιάνπαλο που νίκησε τον Πέτκοβιτς για το 2-0.

Φιλανδία: Χραντέτσκι, Γκράνλουντ(79΄Άλχο), Ιβάνοφ, Γιένσεν(85΄Βαισάνεν), Νισκάνεν, Λουντ(67΄Βαλακάρι), Καμαρά(67΄Σούλερ), Λίνγκμαν, Πογιάνπαλο, Πούκι(67΄Φορς)

Μαυροβούνιο: Πέτκοβιτς, Σίπριτς, Τομάσεβιτς, Βούγιατσιτς(67΄Χακσαμπάνοβιτς), Βούκτσεβιτς, Ραντούνοβιτς, Βούκοτις(46΄Μπόζοβιτς), Σαβίσεβιτς(78΄Μάρουσιτς), Στσέκιτς, Τζουράνοβις(46΄Σέκουλιτς), Μπετσιράι(46΄Καμάι)