Σεβίλλη έτοιμη για τίτλο

Close
Σεβίλλη έτοιμη για τίτλο

Η Σεβίλλη διατήρησε το απόλυτο νικών εντός έδρας και με το 2-0 επί της Εσπανιόλ έδειξε για μία ακόμα φορά ότι φέτος είναι ώριμη για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Με ένα ρόστερ που έχει 25 εν δυνάμει βασικούς παίκτες, η Σεβίλλη μπορεί να τα βγάζει πέρα ακόμα και σε πολύ απαιτητικές εβδομάδες με τρία παιχνίδια. Μπορεί επίσης να τα βγάζει πέρα με παιχνίδια που στραβώνουν, όπως αυτό με την Εσπανιόλ, στο οποίο έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντιλέινι από το 64ο λεπτό.

Η ομάδα του Ζουλέν Λοπετέγκι δεν σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό με το θέαμα που προσφέρει, όμως είναι ουσιαστική, δέχεται γκολ πολύ δύσκολα και μαζεύει αυτό που θέλει -νίκες.

Το γρήγορο γκολ του Εν Νεσιρί (13’) έδειξε να απλοποιεί τα πράγματα απέναντι στους Καταλανούς, με τον Οκάμπος να έχει μεγάλη στιγμή για να κλειδώσει το παιχνίδι από νωρίς (37’), αλλά και την Εσπανιόλ να έχει ακυρωθέν γκολ μετά από απόφαση του VAR για οφσάιντ του Ραούλ ντε Τομάς (25’).

Η αποβολή του Ντιλέινι, άλλαξε τις ισορροπίες, όμως η Σεβίλλη διαχειρίστηκε υποδειγματικά τον παίκτη λιγότερο. Όχι μόνο δεν απειλήθηκε αισθητά, αλλά βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ράφα Μιρ (87’), που διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με το οποίο η Σεβίλλη πέρασε μόνη στην δεύτερη θέση, πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης που όταν τελειώσει η βραδιά θα έχει και παιχνίδι περισσότερο.

sdna.gr