Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το ματς με την Φενέρ (26/3, 21:00) και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για να ολοκληρώσει την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
«Είναι ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν. Θέλουμε να τελειώσουμε την χρονιά με ψηλά το κεφάλι και να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, που είναι αρκετά δύσκολο», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος ψηλός για το ματς με την Φενέρ (26/3, 21:00), προτού προσθέσει:
«Θα ήταν πολύ χειρότερο αν ξέραμε ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα. Υπάρχει ένα μικρό κίνητρο, αλλά και αυτό να μην υπήρχε, επιβάλλεται στην ομάδα που βρισκόμαστε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την χρονιά».