Καρέρα για επέμβαση Τσιντώτα: «Mamma mia»

Καρέρα για επέμβαση Τσιντώτα: «Mamma mia»

Ο Μάσιμο Καρέρα εξεπλάγην με την επέμβαση του Παναγιώτη Τσιντώτα και μάλιστα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Ιταλός φίλησε το χέρι του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας αποτέλεσε το πρόσωπο του αγώνα στη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με 2-1. Ο τραυματισμός του Μπάρκα οδήγησε τον Καρέρα στο να ρίξει στον παιχνίδι τον έτερο Έλληνα κίπερ.

Ο Τσιντώτας ήταν εκπληκτικός, με highlight της εμφάνισης του, την εκπληκτική επέμβαση στο 87ο λεπτό στην κεφαλιά του Φερντάντεθ. Η επέμβαση αυτή προκάλεσε την έκρηξη θαυμασμού από τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος αναφώνησε την φράση «mamma mia». 

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο Καρέρα φίλησε το χέρι του Τσιντώτα και στη συνέχεια τον αγκάλιασε.

sdna.gr