Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη

Η Λαμία ολοκλήρωσε τη δεύτερη μεταγραφή της για το φετινό καλοκαίρι με την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη.

Σε προχωρημένες επαφές με τον Πέτρο Γιακουμάκη βρισκόταν η Λαμία, η οποία ολοκλήρωσε τη συμφωνία και ανακοίνωσε τον 30χρονο φορ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Βέροια. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφική προσθήκη της Λαμίας για το φετινό καλοκαίρι μετά τον Ντε Βινσέντι.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (03.07.1992) επιθετικό, Πέτρο Γιακουμάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της Βέροιας, με την οποία είχε φέτος συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατρόμητο, Λεβαδειακό και Ατσαλένιο.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Πέτρος Γιακουμάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος αυτής της ομάδας και είναι σίγουρο ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει τους στόχους της.”

gazzetta.gr