Ο παίκτης του Άρη ήταν εκπληκτικός απέναντι στον Παναιτωλικό και οδήγησε τους γηπεδούχους στην νίκη
Ο Ισπανός στα 90' που αγωνίστηκε είχε 83 επαφές με την μπάλα, με 57/63 εύστοχες πάσες και καταπίνοντας αμέτρητα χιλιόμετρα. Επιδραστικός στη δημιουργία του επιθετικού παιχνιδιού των κιτρινόμαυρων, ο χαφ του Άρη μοίρασε μία ασίστ, τρεις πάσες - κλειδιά, είχε 10/11 long balls, 1/3 σέντρες, δημιούργησε μία ευκαιρία, είχε ένα σουτ στον στόχο, παράλληλα όμως σκόραρε και ένα εντυπωσιακό τέρμα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 29ο λεπτό.
Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει πάρει επ' ώμου τα χτυπήματα των κιτρινόμαυρων και κάθε στημένο έξω από την περιοχή μοιάζει με... πέναλτι, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου.
Στο ανασταλτικό κομμάτι ο Μόντσου "καθάρισε" δύο φάσεις, είχε ένα μπλοκ και δύο πετυχημένα τάκλιν, ενώ κάλυψε όλο το γήπεδο με αλληλοβοήθειες, θωρακίζοντας τα μετόπισθεν.
