Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Ντουκουρέ

Ο Σέικ Ντουκουρέ θα μείνει στα πιτς για τρεις εβδομάδες για να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας στο γόνατό του. Εκτός για τα ματς με ΑΕΚ και τρέχει για Παναθηναϊκό.

Ο Σέικ Ντουκουρέ διαγνώστηκε με οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατό του. Η αρχική εκτίμηση έγινε από τον γιατρό της ΠΑΕ Άρης, Νίκο Ξυλούρη και επιβεβαιώθηκε από τον προσωπικό του γιατρό στην Ισπανία, όπου κάνει ετήσιο check up.

Ο 30χρονος Ιβοριανός μέσος αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, η οποία θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων. Δεδομένα τίθεται εκτός διάθεσης Άλαν Πάρντιου για τα ματς με ΑΕΚ και το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει αγώνα δρόμου με Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: "Ο Σεϊκ Ντουκουρέ υποβλήθηκε στο καθιερωμένο ετήσιο check up (υπέρηχο και M.R.I.) από τον προσωπικό του γιατρό στην Ισπανία, η γνωμάτευση του οποίου συμπίπτει απολύτως με αυτήν του γιατρού της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκου Ξυλούρη.

Ο ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο. Αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, η οποία θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Σεϊκ Ντουκουρέ θα ακολουθήσει ένα μέρος της θεραπείας του στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του".

sport24.gr